onsdag, februari 07, 2007

bekymmerslös...

ja e som en lat och glad människa nu. det är jätteskönt, känns helt så ni vet...jag är så lättjefull så. nu ska ja ställa er mina bästa vänner några goda frågorsom ja har:
1. tycker ni prag eller madrid e bäst?
2. vilken laptop ska ja köpa? är acer bra? det säger melanie å charles. är 60 gb å 5500 pix bra?
3. hur många ägg får man äta om dan? får man äta fler än 2? den godaste maten tycker jag.
det var väl det.
kyssar
eran ulla

4 kommentarer:

Anonym sa...

1. Spanien är ju alltid Spanien och det är sagt både som för- och nackdel. Kanske dags att utforska nya jaktmarker?
2. Ingen aning. Jag har en liten flashig mac men hade jag betalat själv hade jag aldrig köpt något så avancerat. Det är överskattat om man som du ägnar sig mest åt orden.
3. Jag skulle nog säga högst två. Lotten har sagt nån gång att det beror lite på, varierar från människa till människa, och det beror väl på om du äter fem VARJE dag eller bara nån gång ibland. Äter du alltid två om dan, dvs fjorton i veckan är det nog tillräckligt... ÅSa åt iofs fem om dagen i fem månader när hon var i Ecan men sen kunde hon inte äta ägg på ett år ungefär och det var det kanske inte värt.
Puss/Gatu

Anonym sa...

Förresten så är det inte du som är min bebisbästis tyvärr. Lilla U är ju lilla Uma, så aset som utmanar dig om den titeln är världens gulligaste tvååring. Och du kan väl skilja mellan mig och den där Pärson? Du är min babys och min bästis, däremot. Siempre.

Anonym sa...

Haha, nu undrade sportchefen vad det var för en otrevlig kommentar jag hade godkänt för publicering. "eller är det något annat as", läste han högt, "det var väl inte så snällt?"
Jag skrattade högt och förklarade att det bara var en av mina bästa vänner. Han såg lite chockad ut.
Hihi.

Anna Svensson sa...

Det är så satans varmt och hett i Madrid! Men det är ball såklart. Prag har du väl redan vart i?

Jag tror acer är en bra deal men det är inte bara gigen som räknas det är processor o massa sånt bajs som ska räknas in också.

högst två